För London-biodlarna Chris Barnes och Paul Webb, är honung flytande guld. Paret placerar och sköter bikupor i över hela staden, vilket ger förstklassig, lokal honung som får namn efter postnumret där den skördats. Munchies följer med när de sätter upp och expanderar sin urbana biodlingsverksamhet.
Du kanske också gillar
Nina satsar allt på att bli biodlare
Utanför Sätila bor Nina Ferm nästgårds med sin svärfar, biodlaren Åke. Nu har hon tagit steget att våga satsa på att odla sina egna bin. Lyssna hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
98 visningar
Bin trivs på tak i Göteborg
Biodlingar blir allt vanligare i Göteborg. Nu är det några av krogarna på Magasinsgatan som får honung producerad på byggnadens tak.
Läs mer hos Greenhackgbg.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
75 visningar
Pollen är det nya honung
I bigården hemma hos Leo De Geer är det inte bara honungsskörd som står på agendan. Även pollen är numera en hett eftertraktad vara som Leo skördar och säljer till såväl raw food-entusiaster som nyfikna marknadsbesökare...
157 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.