På Linköpings bibliotek kan man nu låna mer än bara böcker. För den som vill vara lite extra duktig hemma kan man gå dit och låna några frön. Se inslaget hos SVT.

På Linköpings bibliotek kan man nu låna mer än bara böcker. För den som vill vara lite extra duktig hemma kan man gå dit och låna några frön. Se inslaget hos SVT.
Ernst Kirchsteiger besöker biodlaren Krister Linell och får provsmaka flera olika sorters honung. Han blir så förtjust att han vill smörja in sig med sötsakerna… Se klippet hos TV4. Se hela programmet på TV4 Play...
Projektet började som ett initiativ av Naturskyddsföreningen för fem år sedan. I samarbete med Örkelljunga kommun har det gamla sandtaget nu blivit hemvist för hundratals sorters insekter. Läs mer hos SVT.
Hobbybiodlare i Houtskär vill bli av med varroakvalstret, en parasit som lever på bin. Därför gör man ett försök med att byta ut alla bisamhällen samtidigt till åländska bin, som inte lider av varroa. Läs mer hos Yle.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer