På Linköpings bibliotek kan man nu låna mer än bara böcker. För den som vill vara lite extra duktig hemma kan man gå dit och låna några frön. Se inslaget hos SVT.

På Linköpings bibliotek kan man nu låna mer än bara böcker. För den som vill vara lite extra duktig hemma kan man gå dit och låna några frön. Se inslaget hos SVT.
Just nu svärmar bina — den gamla drottningen känner sig trångbodd och rymmer med halva bikupan. Vill det sig illa kan de slå sig ned i en skorsten eller en husvägg. Läs mer hos Helsingborgs Dagblad. Bli biodlare Läs...
Växtskyddet mot skadegörare behöver nya metoder eftersom den traditionella förädlingen för direkt resistens ofta leder till snabb anpassning hos skadeinsekterna. Genom att istället förädla för växtegenskaper som gynnar...
För London-biodlarna Chris Barnes och Paul Webb, är honung flytande guld. Paret placerar och sköter bikupor i över hela staden, vilket ger förstklassig, lokal honung som får namn efter postnumret där den skördats...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer