Biblåsare är ett biredskap som används inom främst större biodlingar för att avlägsna bin från av ramar vid skattning. Biblåsaren fungerar som en omvänd dammsugare typ lövblåsare. Biblåsare säljs hos vissa biredskapsförsäljare.

Biblåsare är ett biredskap som används inom främst större biodlingar för att avlägsna bin från av ramar vid skattning. Biblåsaren fungerar som en omvänd dammsugare typ lövblåsare. Biblåsare säljs hos vissa biredskapsförsäljare.
En modern etikett för dig som säljer svensk honung från egen biodling. För etiketter med egen design läs mer här. Storlek: bredd 150 mm, höjd 45 mm. 300 st etiketter på rulle med hylsa Ø40 mm. Rak etikett som passar på...
Avtäckningsbord är ett biredskap som används inom biodling vid avtäckning av ramar med honung i vaxkakor. Avtäckningsbord har oftast en ställning där ramen avtäcks från vaxlock med avtäckningskniv och sedan hängs i...
En larvnål eller omlarvningsnål används av biodlare för att placera en bilarv i en drottningcell vid drottningodling.
Larvnålar säljs hos biredskapsförsäljarna.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer