Slutskattning kallas, inom biodling, den sista skattningen biodlaren gör innan bisamhällena invintras.
I den här filmen slutskattas och invintras bisamhällena i bigården.
I den här lektionen slutskattas, invintras och varroabehandlas bisamhällen.
Slutskattning kallas, inom biodling, den sista skattningen biodlaren gör innan bisamhällena invintras.
I den här filmen slutskattas och invintras bisamhällena i bigården.
I den här lektionen slutskattas, invintras och varroabehandlas bisamhällen.
Honungssigillet – sigill för Svensk honung, sort- och säsongshonung. Varför slösa bort medel på onöding tredjepartscertifiering och kontroller när du som honungsproducent ändå ansvarar för produkten i slutändan...
Honungshantering i Ateljé 48 hos Beady AB, Linköping.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Manukahonung från Nya Zeeland brukar framhävas som den mest antibakteriella honungen. Men under de senaste åren har det gjorts individuella europeiska studier av lokal honung som alla visat att lokal honung från Europa...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer