ALLT OM BIODLING
Honungsetiketter | ALLT OM BIODLING

Säljmaterial för biodlare

Säljmaterial för dig som är biodlare och som säljer biprodukter.

När du säljer honung från egen bigård gäller det att kunden förstår och känner igen det lokala värdet i dina biprodukter. Vare sig du vill ha en egen etikett eller ett standardmotiv för svensk honung, eller kompletterande märkning för sorthonung så har vi ett brett sortiment av lösningar att välja mellan.

Design och tryck av etiketter

Tryck egna honungsetiketter

En egen honungsetikett är en fördel när du säljer din honung. Vi designar etiketter och sigill enligt dina önskemål. Du kan även använda ditt eget original eller vår standarddesign.

Beställ / begär offert

 

Honungsetikett Honungsetiketter Svensk honung | ALLT OM BIODLING

Etikett för Svensk Honung

Visa att du säljer svensk honung med en snygg etikett. En modern honungsetikett för den moderna biodlaren.

Beställ här

 

Locketiketter för honung | ALLT OM BIODLING

Locketiketter för sorthonung

Självhäftande etiketter för sorthonung, nyslungad honung mm. Passar bra på de flesta lockstorlekar kombinerat med egen etikett.

Beställ här

 

Sigill för honung | ALLT OM BIODLING

Sigill för sorthonung

Självhäftande sigill för honung och sorthonung. Enkel locksäkring att kombinera med egen etikett.

Beställ här

 

Broschyr - Broschyrer - Honung - Recept - Biodling

Honungsbroschyrer

Broschyrer för honungsförsäljning. 16 sidor i A7-format med information om svensk honung till dina kunder. En broschyr om honung och en med recept och tips.

Beställ här

 

Etiketter för bipollen / pollen-granulat

Etikett för bipollen

Skörd och efterfrågan på bipollen ökar. Vi har tagit fram en självhäftande etikett för dig som säljer bipollen.

Beställ här

 

Kakhonung etikett - Honung - Honungsetikett

Etikett för kakhonung

Etiketter för dig som säljer svensk kakhonung från egen bigård.

Beställ här

 

Honung bok - Honungsbok - Bok om honung

Boken “Honung”

Komplettera din honungsförsäljning med en honungsbok i gårdsbutiken eller på marknaden. Minsta beställning 10 st böcker. Fri frakt. Återförsäljare och mer info.

Beställ härSe återförsäljare

 

Bin till nytta och nöje - Bok om biodling

Boken “Bin till nytta och nöje”

Sveriges mest använda kursbok i biodling. Passar lika bra för nybörjare såväl som dig som bara vill veta mer om bin och biodling. Återförsäljare och mer info. Återförsäljare eller studieledare, kontakta oss för offert.

Begär offertSe återförsäljare

 

PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.

Visa att du säljer svensk honung

I vår externa nätbutik finns många och profil- och livstilsprodukter för Svensk biodling, honung och pollinering. Kläder, accessoarer, posters, muggar mm. med bi- och honungs-motiv. Utbudet utökas löpande. Beställningar och leveranser i denna butik hanteras av Spreadshirt. Besök butiken här.

Made in Sweden*. Alla våra produkter (*förutom Spreadshirt-butiken) produceras och trycks i Sverige. Precis som när du köper närproducerad honung och stöder svenska biodlare stöder du svenskt småföretagande och svenska tryckerier när du handlar hos oss. Honungssigillet och Spreadshirt-produkter säljs via andra leverantörer så samfrakt kan ej ske med dessa produkter. Har du frågor om sortiment, beställning och leveranser är du välkommen att kontakta oss.

ALLT OM BIODLING

Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

ALLT OM BIODLING

Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

error: