Rosenfrisk är en ny mjöd från mjödhamnen med fruktig smak med tydlig karaktär av honung, inslag av kvittenmarmelad, mandarin och rosor. Säljs hos Systembolaget.

Rosenfrisk är en ny mjöd från mjödhamnen med fruktig smak med tydlig karaktär av honung, inslag av kvittenmarmelad, mandarin och rosor. Säljs hos Systembolaget.
Som den första aktören på marknaden levererar idag Gårdshonung Sverige AB en unik produkt med enbart 100 % flytande svensk honung till den svenska dagligvaruhandeln. ”Vi är stolta över vår flytande honung och vi ser...
Sommaren 2015 kommer inte bara gå till historien för sitt dåliga väder, utan även för sin mycket låga tillgång på honung. – Jag kommer få ut cirka 40 procent av en normal skörd, säger Jan Gustavsson. Läs mer...
För bara tre månader sedan började de på biodlarkursen – nu har över hälften av dem startat eget. Att deltagarna trivs med uppgifterna och med varandra går inte att ta miste på. – Ibland glömmer vi bort att ta...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer