Intresset för biodling har ökat med över 30 procent de senaste åren. En trend även Mörlunda Biodlarförening märker av. Till senaste nybörjarkursen anmälde sig dubbelt så många som förväntat. Läs mer hos Vimmerby Tiding.

Intresset för biodling har ökat med över 30 procent de senaste åren. En trend även Mörlunda Biodlarförening märker av. Till senaste nybörjarkursen anmälde sig dubbelt så många som förväntat. Läs mer hos Vimmerby Tiding.
The Task Force on Systemic Pesticides ifrågasätter värdet av neonikotinoid-insekticider där BeeLife Scientific Advisor, Dr Noa Simón Delso, är medförfattare, presenterar arbetsgruppen både insekticidernas ineffektivitet...
Det är i bitillsynsdistrikt T:4 i Lindesbergs kommun som sjukdomen amerikans yngelröta har upptäckts. Alla bin inom en radie om tre kilometer ska kontrolleras. Den som har bin inom området ska kontakta sin bitillsynsman...
Pollinatorpassasjen – vägar för pollinatörer i Oslo. En uppmaning till stadsbor, yrkesverksamma, stadsdelar och myndigheter, organisationer och företag att bidra på ett samarbete för att bilda en blomstrande...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer