Intresset för biodling har ökat med över 30 procent de senaste åren. En trend även Mörlunda Biodlarförening märker av. Till senaste nybörjarkursen anmälde sig dubbelt så många som förväntat. Läs mer hos Vimmerby Tiding.

Intresset för biodling har ökat med över 30 procent de senaste åren. En trend även Mörlunda Biodlarförening märker av. Till senaste nybörjarkursen anmälde sig dubbelt så många som förväntat. Läs mer hos Vimmerby Tiding.
Lars Höglund, Härnösand visar hur han gör tio avläggare från två modersamhällen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Märkning med GMO-fritt ökar i europeiska länder – men till skillnad från USA, kräver EU-lagstiftningen alla livsmedel som innehåller GMO över gränsvärden att märkas. Så finns det verkligen ett behov av GMO...
Biodlarna och växtodlarna har insett vikten av att utbyta kunskap och erfarenhet. Båda parter jobbar mot samma mål, att gynna de pollinerande bina på fälten. Läs mer hos Jordbruksaktuellt. Bli biodlare Läs boken Bin...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer