Den kalla sommaren har ställt till det för många biodlare i landet. Men för biodlaren Jan Stagenmark i Stjärnsund så har honungsskörden slagit rekord. Lyssna hos Sveriges Radio.

Den kalla sommaren har ställt till det för många biodlare i landet. Men för biodlaren Jan Stagenmark i Stjärnsund så har honungsskörden slagit rekord. Lyssna hos Sveriges Radio.
Friends of the earth Germany (BUND) har vunnit i domstol mot Bayer CropScience Germany GmbH, ett dotterbolag till Bayer AG. Efter dom 2015-03-11 i Landgericht Düsseldorf får BUND säga att två produkter bekämpningsmedel...
Biodlingskursen i Kungsängen börjar lida mot sitt slut. På fredag natt får de flesta av kursdeltagarna hem sina egna bisamhällen. – Nu blir det på riktigt, säger Marie Österman. Läs mer hos StockholmDirekt. Bli biodlare...
Nybro Golfklubb har visat sig vara rena paradiset för rödlistade vilda bin. Nu ska golfbanan bli ännu trivsammare. Läs mer hos SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer