I sammanställningen Blommor för bin finns uppgifter om 528 örter som är mer eller mindre bra för honungsbin och andra vilda bin. Läs mer hos Jordbruksverket.

I sammanställningen Blommor för bin finns uppgifter om 528 örter som är mer eller mindre bra för honungsbin och andra vilda bin. Läs mer hos Jordbruksverket.
I sommar flyttar den årliga Honungsfestivalen i Kristinehamn till den gamla fruktträdgården och jordbruksfastigheten i Mariebergsområdet. Arrangörerna lovar ännu en sensommarfest för hela familjen, i år med fokus på...
Där man minst anar det, högst upp på Gothia Towers mittersta tak, ovanpå Upper House – finns Sveriges högst belägna biodling. Här finns 2 bikupor som en del i en grönskande köksträdgård. Läs mer hos Gothia Towers. Bli...
I området Rosendal i Uppsala har verktyget grönytefaktorer skruvats och anpassats för platsen. Insektshotell ger extra poäng vid markanvisning. Sara Ryttar är landskapsarkitekt och arbetar med grönytorna. Läs mer hos...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer