Viktigast att maten är svensk

Att maten är producerad i Sverige är den enskilt viktigaste faktorn när vi handlar mat, visar en ny Demoskopundersökning som gjorts på Livsmedelsföretagens uppdrag. Svenskproducerat kommer före faktorer som hälsa och smak.

Läs mer hos Livsmedelsföretagen.

Apiscandia 2022 Digital
Biodling

Läs mer om biodling

HJO-Kupan - Bikupa
HJO-kupan är en bikupa som utvecklats av Läs mer
BIväxter - Vit sötväppling (Melilotus albus)
Här finns filmer om biväxter, dragväxter och Läs mer
Stockkupa - Bistock - Bikupa
Stockkupa eller bistock är en bikupa som Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer