Att maten är producerad i Sverige är den enskilt viktigaste faktorn när vi handlar mat, visar en ny Demoskopundersökning som gjorts på Livsmedelsföretagens uppdrag. Svenskproducerat kommer före faktorer som hälsa och smak.
Du kanske också gillar
Mjödhamnen Mölska Hörebacken
Riktigt smarrig! Lång slingrande eftersmak som hela tiden utvecklas. Drick den långsamt, låt den ta sin tid, låt den utvecklas – för det gör den verkligen. Välbalanserad testar Mjödhamnen Hörebacken, en mölska i...
Liar och räfsor hjälper naturens mångfald på ”Ängens dag”
De mest artrika miljöer som finns i Sverige är gamla odlings och betesmarker. I dag finns bara en liten del av dessa kvar om man jämför med hur det var för hundra år sedan. Första helgen i augusti varje år gör...
Studiebesök hos yrkesbiodlare inriktad på pollen
Bengt Karlson på Honungslandet har varit biodlare sedan 1980 och har idag ca 100 bisamhällen. Förutom honung har han inriktat sin biodling på pollen och pollineringsuppdrag. Bengt kommer att visa olika typer av...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.