Att maten är producerad i Sverige är den enskilt viktigaste faktorn när vi handlar mat, visar en ny Demoskopundersökning som gjorts på Livsmedelsföretagens uppdrag. Svenskproducerat kommer före faktorer som hälsa och smak.

Att maten är producerad i Sverige är den enskilt viktigaste faktorn när vi handlar mat, visar en ny Demoskopundersökning som gjorts på Livsmedelsföretagens uppdrag. Svenskproducerat kommer före faktorer som hälsa och smak.
Ett stort antal utbrott av bisjukdomen amerikansk yngelröta misstänks ha drabbat en biodlare i Jönköpings län. Länsstyrelsen och Jordbruksverket har vägrats tillträde för undersökning och ber nu Kronofogden om hjälp...
Tekn. Dr Tobias Olofsson & Tekn.Dr Alejandra Vásquez, Con Cellae AB har genom sin forskning vid Lunds Tekniska högskola upptäckt mjölksyrabakterier i honung. Bakterierna visade sig ha potentiella möjligheter att...
Biodlaren och frimärksentusiasten Per Falk lyckades övertyga Posten att kombinera hans största intressen – bin och frimärken.
Läs mer och se inslaget hos SVT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Läs mer