Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.
Du kanske också gillar
Situationen på den internationella honungsmarknaden
Biodlingen världen över är för närvarande hotad av många negativa faktorer. Jordbruket, förstörelsen av naturliga miljöer, föroreningen av bifoder blandat med bekämpningsmedel, bisjukdomar, och den ökande medelåldern...
81 visningar
Landsbygdsministerns svar om ursprungsmärkning av honung
Flera försök görs att föra upp frågan om ursprungsmärkning av honung på regeringens och riksdagens bord. En fråga kring detta har nu besvarats av landsbygdsminister Sven-Erik Bucht. Läs svaret hos Sveriges Rikstag. Bli...
59 visningar
Mjöd – Branden på Orten
Branden på Orten är ett mjöd gjort av enorma mängder honung samt lite lokala äpplen. Finns i begränsad upplaga hos Systembolaget.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
112 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.