Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.

Lär dig smaksätta honung på olika sätt, med respekt för honungens egen kvalitet. Kursledare är Birgitta Augustesen, biodlare sedan 2003. Hon driver företaget Stavtorps Honung & Musteri.
Biodlingen världen över är för närvarande hotad av många negativa faktorer. Jordbruket, förstörelsen av naturliga miljöer, föroreningen av bifoder blandat med bekämpningsmedel, bisjukdomar, och den ökande medelåldern...
Sveriges Biodlares Riksförbund, Biodlarna, har överklagat dispensen mot växtskyddsmedlet Gaucho WS 70. Läs mer hos Jordbruksaktuellt.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sedan odlingen av klöverfrön startade för sju år sedan satsar Hans Eriksson målmedvetet på att öka antalet pollinerande insekter. – Såväl lantbrukare som biodlare och hela samhället tjänar på detta, säger han. Läs mer...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.