Sedan odlingen av klöverfrön startade för sju år sedan satsar Hans Eriksson målmedvetet på att öka antalet pollinerande insekter. – Såväl lantbrukare som biodlare och hela samhället tjänar på detta, säger han. Läs mer hos Land Lantbruk.

Sedan odlingen av klöverfrön startade för sju år sedan satsar Hans Eriksson målmedvetet på att öka antalet pollinerande insekter. – Såväl lantbrukare som biodlare och hela samhället tjänar på detta, säger han. Läs mer hos Land Lantbruk.
Bigården i Glimåkra har slagit upp sina portar. Varje måndagskväll fram till september kommer det att pågå bisysslor.
Läs artikeln hos Kristianstadsbladet.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Trots sträng vinter verkar det bli en bra säsong för de bin som har överlevt i samhällena i år.
Läs nyheten hos Tranås Tidning.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Fler vill hålla på med biodling i Halland. I Kungsbacka är nybörjarkursen full för andra året i rad.
Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer