Niklas Nyström från Lugnets Bigårdar håller kurs i Ekologisk biodling. Kursen hålls i Skillebyholm, Järna och startar 9:e mars 2019. Läs mer hos Folkuniversitetet.

Niklas Nyström från Lugnets Bigårdar håller kurs i Ekologisk biodling. Kursen hålls i Skillebyholm, Järna och startar 9:e mars 2019. Läs mer hos Folkuniversitetet.
När Upplands godaste honung korades på torsdagen var det restaurangelever som satte fingrarna i burkarna. Den honung de gillade bäst kommer från Hummelbo.
Läs mer hos UNT.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Luleå biodlarförening är en förening som med sina aktiviteter stödjer den hållbara utvecklingen och den biologiska mångfalden. Föreningens verksamhet fungerar även som en social brygga mellan olika åldrar och kön. Den...
Forskning omfattar de tre viktigaste växtskyddsmedelskategorierna: insekts-, svamp- och ogräsmedel och genomförs genom övervakning, forskning, teknisk utveckling och modellering. Detta gäller alla bin, inte bara...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer