Ny deltagare i årets skördefest är Kravodlaren Kersti Borgström. På hennes gård finns ekologiska hallon och bisamhällen. Många andra gårdar med lokalproducerad mat har öppet hus i helgen.

Ny deltagare i årets skördefest är Kravodlaren Kersti Borgström. På hennes gård finns ekologiska hallon och bisamhällen. Många andra gårdar med lokalproducerad mat har öppet hus i helgen.
Studien är det senaste beviset på att glyfosatherbicider är så genomgripande att rester även finns i livsmedel som produceras av jordbrukare som inte använder glyfosat. Läs mer hos Environmental Health News och GMWATCH...
Varroakvalstret sprider virus till allt fler biodlare i Norrbotten. Tornedalskommunerna och Piteå har drabbats svårt i år, säger de bitillsyningsmän som P4 Norrbotten pratat med. Lyssna hos SR. Bli biodlare Läs boken...
Honung är både gott och nyttigt och för denna nyttiga läckerhet kan vi tacka bina och biodlarna. Att hålla bikupor är en gammal tradition i vårt land. Läs mer hos Växjöbladet Kronobergaren. Bli biodlare Läs boken Bin...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer