Identitetslösa produkter med meningslös ursprungsmärkning dominerar fullständigt butikernas hyllor för honung. Problemet är större än någonsin och blir bara värre. Honung som märks Blandning av, Icke-EU, EU eller lands-kombinationer. Hur ska Sveriges konsumenter kunna ha förtroende för livsmedelskedjorna när det ser ut så här?
Du kanske också gillar
Avläggare – Praktisk lektion för nybörjare
Nybörjarkurs i biodling – Avläggare. Vi följer ett av de bisamhällen vi mötte vid vårundersökningen och utökningen, i Huddingeortens Biodlareförenings bigård. Syftet med avläggare behöver inte vara att utöka...
924 visningar
Baka eget knäckebröd med honung
Video som visar hur du bakar eget knäckebröd med honung. Läs receptet hos ALLT OM HONUNG.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
243 visningar
Svensk honung – smaksatt av naturen
Den godaste honungen är smaksatt av naturen Ta den gula, smöriga försommarhonungen som doftar maskros och fruktblom. Honung från hallon, klöver och rallarros som ger högsommarens finstämda smaker. Eller varför inte...
814 visningar
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.