Föreläsning i Sparbankens samlingssal den 6 maj 2015 – ”Biodling förr och nu”. Marika Landes, ordförande i Tidaholms biodlarförening, berättar och visar bilder.

Föreläsning i Sparbankens samlingssal den 6 maj 2015 – ”Biodling förr och nu”. Marika Landes, ordförande i Tidaholms biodlarförening, berättar och visar bilder.
Johan Lang berättar om biodling, pollinering, honung och biprodukter. Johann som har varit verksam sedan 70-talet inom svensk hobby- och yrkesbiodling tar oss med på en spännande resa där han berättar om binas...
I en ny forskningsrapport rekommenderar flera europeiska forskare att EU-parlamentet ska prioritera en rad ekologiska produktionsmetoder. Om parlamentet ger gehör för förslaget kan det även få påverkan på det...
Biodling har fascinerat Michael länge och när diskussionerna förra året gick heta om hur man kan adoptera bin så blir man ju ännu mer nyfiken på vad det hela handlar om. I det här avsnittet av Poddigrytan så besöker...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer