Allt fler vill ha svenskt och närproducerat

Jordbruksverket

Allt fler svenska konsumenter väljer svensk och närproducerad mat. Idag betalar två av tre konsumenter gärna mer för svenska råvaror och sex av tio köper närproducerade råvaror så ofta de kan. Det är en stor skillnad jämfört med 2011. Det visar den konsumentundersökning om svenskarnas matvanor och attityder till mat som genomförts på uppdrag av Jordbruksverket.

Läs mer hos Jordbruksverket.

Biodlingsföretagarna
Biodling

Läs mer om biodling

Arbetsbi - Arbetsbin - Arbetarbi
Arbetsbi eller arbetsbin är honungsbin i bisamhället som Läs mer
Vinterbi / Vinterbin - Honungsbi - Biodling
Övervintring är ett begrepp inom biodling används Läs mer
Biväxter - Harklöver (Trifolium arvense)
Harklöver, fältklöver, hartassar eller harväppling (Trifolium arvense) är vanlig Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling