Fram till den 22 mars finns chans att svara på Jordbruksverkets remiss om föreskrifter om bekämpning av bisjukdomar. Flertalet paragrafer har ändrats och nu är det dags att ge feedback kring detta. Läs mer hos Biodlingsföretagarna.

Fram till den 22 mars finns chans att svara på Jordbruksverkets remiss om föreskrifter om bekämpning av bisjukdomar. Flertalet paragrafer har ändrats och nu är det dags att ge feedback kring detta. Läs mer hos Biodlingsföretagarna.
Positiv trend som kan påverka vår natur. Nu startar en ny kurs i biodling upp i Vaggeryd. Nyfikenheten för bin har lockat flera deltagare från orten.
Läs mer hos Tranås Tidning.
Johann Lang – verksam sedan 70-talet inom svensk hobby- och yrkesbiodling tar oss med på en spännande resa där han berättar om binas ovärderliga roll i ekosystemet. Till yrket är Johann Lang tecknare, fotograf...
Föreläsningar från den europeiska biodlingskongressen Beecome 2016 kan ses hos UR: Bekämpningsmedels effekt på bidrottningen. Vitellogenin och bins livslängd. Biodling i världen. Lilla kupskalbaggen. Sluten...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer