Länets bin börjar förbereda sig inför vintern. Biodlaren Åke Jonsson berättar om binas olika faser, och hur årets honungssäsong varit. Lyssna hos Sveriges Radio.

Länets bin börjar förbereda sig inför vintern. Biodlaren Åke Jonsson berättar om binas olika faser, och hur årets honungssäsong varit. Lyssna hos Sveriges Radio.
Livsmedelsverket publicerar en broschyr som gör det enklare för småföretagare att märka färdigförpackade livsmedel. Ett seminarium om den information som konsumenten har rätt att få om livsmedel, inklusive märkning...
Enligt en färsk FN-rapport minskar antalet insekter som pollinerar växter i världen. En orsak som pekas ut är växtskyddsmedel i jordbruket. Utvecklingen oroar biodlare, som samlas till den europeiska biodlarkongressen i...
De viktigaste förändringarna i KRAVs regler 2015 för dig som är KRAV-certifierad biodlare. Reglerna gäller från och med 1 januari 2015, men du får börja tillämpa dem redan från 1 juli 2014. Läs mer hos KRAV. Bli...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer