Uppvidinge biodlarförening har under året anordnat olika kurser i biodling och även växt i antalet medlemmar men fortsätter hela tiden att jobba med att få upp intresset för att odla bin.
Smålandsposten (betalning/prenumeration krävs)
Uppvidinge biodlarförening har under året anordnat olika kurser i biodling och även växt i antalet medlemmar men fortsätter hela tiden att jobba med att få upp intresset för att odla bin.
Smålandsposten (betalning/prenumeration krävs)
Senaste hyresgästen i Port of Gothenburg Logistics Park är en bikupa full med honungsbin. Lagom till sensommaren kommer de första burkarna honung kunna levereras till fastighetsägarna i logistikparken. Läs mer hos...
EU-kommissionen vägrar att ge oberoende experter tillgång till den rapport som utarbetats av det tyska federala institutet för riskbedömning (BfR) om riskbedömningen av glyfosat.
Läs mer hos Sustainable Pulse.
Enligt ett beslut från Jordbruksverket går det inte att vara tillsynsman om man själv är biodlare och säljer honung, för då finns risk för jäv. Detta har lett till att fem av sju tillsynsmän på Gotland slutat, och...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer