ALLT OM BIODLING
Yle

Närproducerat är mer än en trend

Lokalproducerad energi håller på att bli ett hot för de stora bolagen. På sikt kan det också gälla lokalproducerad mat och lokala produkter, sade forskaren Björn Forsberg under ett hållbarhetsseminarium i Jakobstad.

– Vi kommer inte att kunna upprätthålla de stora globala strukturerna, transportsystemen och så vidare, i en framtid då vi inte har lika mycket energi att röra oss med. Jag tror inte att det här är något övergående. Vi ser ju samtidigt ett ökat intresse för närproducerad mat och hantverksmässig produktion av livsmedel. Folk blir biodlare och odlar mer själva över huvudtaget. Både på landet och inne i städerna.

Läs artikeln hos Yle.

Honungsetiketter / Honungsetikett Honungsetikett / honungsetiketter Svensk Honung Etikett Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM BIODLING

Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING

Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer

error: