I Nepal och Indien finns världens farligaste bi. Biet är påtagligt aggressivt, med en gadd som med lätthet tränger igenom både kläder och hud. Se programmet hos UR.

I Nepal och Indien finns världens farligaste bi. Biet är påtagligt aggressivt, med en gadd som med lätthet tränger igenom både kläder och hud. Se programmet hos UR.
1916 startades Östra Kronobergs biodlarförening nummer 87. I dag heter föreningen Hälleberga biodlarförening och i helgen ställdes det till med fest för att fira de 100 åren, skriver Östra Småland. Bli biodlare Läs...
Intresset för att starta egna biodlingar ökar igen, och det är till skillnad mot tidigare främst kvinnor som vill framställa honung. Vi har träffat Sonja Nilsson i Bullmark som ser biodlingen som en form av meditation...
Uppfödningsprojekt ska rädda hotat bi. Gula, röda eller svarta. Honungsbin kommer i många skepnader – men det svarta nordiska biet är sedan många år en ovanlig syn. På Nordens ark vill man ändra på den saken. Läs...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer