Undersköterskan Eva Fagerström är en av många kommunalare som har fått smak på biodling och hoppas kunna jobba deltid med honungen så småningom. – Bisamhället fascinerar mig, det är något med hur allting hänger ihop.

Undersköterskan Eva Fagerström är en av många kommunalare som har fått smak på biodling och hoppas kunna jobba deltid med honungen så småningom. – Bisamhället fascinerar mig, det är något med hur allting hänger ihop.
Han är biodlare. Och biallergiker. En kombination som kan tyckas dumdristig. För att inte säga livsfarlig. – Äh! En kan bli påkörd när en går ut på gatan. En kan inte vara rädd hela tiden, säger Kenneth Unger, Kållandsö...
Den senaste tiden har ett antal efterlysningar av den ovanligare sorten gjorts på lokala Facebooksidor runt om i Skåne. Det är biodlare som efterlyser svärmar redo att skapa nya samhällen i deras bikupor. Läs mer hos...
Alla kan dra sitt strå till stacken för att rädda den biologiska mångfalden. Det tycker Take Aanstoot som valde att sätta ut en bikupa i Magistratshagen. Läs mer hos Corren.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer