Liseberg har fått en ny attraktion. Eller rättare sagt sisådär 180 000 stycken. De ska pollinera parkens växter. Det handlar om bin. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.

Liseberg har fått en ny attraktion. Eller rättare sagt sisådär 180 000 stycken. De ska pollinera parkens växter. Det handlar om bin. Läs och lyssna hos Sveriges Radio.
I januari är det kursstart för en återkommande och mycket populär kurs på Vuxenskolan i Hörby. Det handlar om biodling för nybörjare och kursen leds av Bengt Nihlgård, professor emeritus i växtekologi vid Lunds...
Sjukdom, kyla och regn gör att bina har det svårt. Det innebär också att det är sämsta honungsåret på ett halvt sekel enligt bitillsynsmannen Kjell Häggstrand. Lyssna hos Sveriges Radio. Bli biodlare Läs boken Bin till...
Är du trött på att alla pratar om hur fantastiskt bra Flow Hive är? Här är ett par inlägg som tar upp nackdelarna med Flow-kupan för omväxlings skull: Milkwood – Going Against The Flow: Is The Flow Hive a Good...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer