Den dagliga verksamheten på Åsbacka i Gnesta har byggt insektshotell – som liknar ikoniska byggnader i staden. Nu har de placerats ut på olika ställen i samhället. Läs mer hos SVT.

Den dagliga verksamheten på Åsbacka i Gnesta har byggt insektshotell – som liknar ikoniska byggnader i staden. Nu har de placerats ut på olika ställen i samhället. Läs mer hos SVT.
Studiebesök på Bergsgårdens Honung. Bengt Kling har varit ekologisk biodlare sedan 1995. Biodlingsföretaget Bergsgårdens Honung har Bengt drivit i ca 20 år. Honungsproduktionen är Krav-certifierad och omfattar i nuläget...
Ett vin kan vara certifierat ekologiskt, biodynamiskt, hållbart och nu också bivänligt genom en märkning som mycket fyndigt kallas Bee Friendly. Märkningen är ett privat initiativ från europeiska biodlare för att göra...
Att hålla bikupor i stan är både möjligt och nödvändigt. Utan bin blir det skralt med äpplen och andra frukter, konstaterar biodlaren Mats Öhgren. Läs mer hos bblat.se.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer