Sigtuna och Arlandas hotell lanserar lokalt mjöd

Sigtuna - Mjöd

Nu lanserar Sigtunas hotellsamarbete för en hållbar destination sitt eget rabarbermjöd. Med smak av lokal rabarber och honung från 15 egna bikupor kan man nu erbjuda ett halvtorrt mjöd med doft av honung och sommarblommor som passar lika bra till dessert som till förrätt.

Sigtunamjödet är ett halvtorrt mjöd gjord på hotellens egen honung och rabarber från trädgårdar i Sigtuna. Hotell Kristina är initiativtagare till idén tillsammans med producenten Mjödhamnen.

Läs pressmeddelandet här.

Biodling

Läs mer om biodling

Biväxter - Förgätmigej (Myosotis spp.)
Förgätmigej (Myosotis spp.) förknippas med romantik, tragiska öden och Läs mer
Rammått
Svea är en typ av ramar som används inom biodling. Här Läs mer
Honungsbin - Doftspråk
Honungsbin luktar med hjälp av sina antenner. Dels för Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: