Sigtuna och Arlandas hotell lanserar lokalt mjöd

Sigtuna - Mjöd

Nu lanserar Sigtunas hotellsamarbete för en hållbar destination sitt eget rabarbermjöd. Med smak av lokal rabarber och honung från 15 egna bikupor kan man nu erbjuda ett halvtorrt mjöd med doft av honung och sommarblommor som passar lika bra till dessert som till förrätt.

Sigtunamjödet är ett halvtorrt mjöd gjord på hotellens egen honung och rabarber från trädgårdar i Sigtuna. Hotell Kristina är initiativtagare till idén tillsammans med producenten Mjödhamnen.

Läs pressmeddelandet här.

Biodlingsföretagarna
Biodling

Läs mer om biodling

Honung - EAN - Streckkod - GS1
EAN (EAN-koder, European Article Number eller streckkod) är ett Läs mer
Arbetsbi - Arbetsbin - Arbetarbi
Arbetsbi eller arbetsbin är honungsbin i bisamhället som Läs mer
Honungsringen – kontroll av honung
Honungsringen är en oberoende ekonomisk förening som arbetar Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling