Sigtuna och Arlandas hotell lanserar lokalt mjöd

Sigtuna - Mjöd

Nu lanserar Sigtunas hotellsamarbete för en hållbar destination sitt eget rabarbermjöd. Med smak av lokal rabarber och honung från 15 egna bikupor kan man nu erbjuda ett halvtorrt mjöd med doft av honung och sommarblommor som passar lika bra till dessert som till förrätt.

Sigtunamjödet är ett halvtorrt mjöd gjord på hotellens egen honung och rabarber från trädgårdar i Sigtuna. Hotell Kristina är initiativtagare till idén tillsammans med producenten Mjödhamnen.

Läs pressmeddelandet här.

PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.

Läs mer om biodling

Bikupa / Bikupor - Biodling
Bikupa, kupa, bibostad, bihus eller apiarium kallas bostaden Läs mer
Biväxter - Svartkämpar (Plantago lanceolata)
Svartkämpar (Plantago lanceolata) är vanlig i södra Skandinavien Läs mer
Bli biodlare
Varför bli biodlare? Få möjligheter att följa Läs mer

Läs mer om biodling