Sigtuna och Arlandas hotell lanserar lokalt mjöd

Sigtuna - Mjöd

Nu lanserar Sigtunas hotellsamarbete för en hållbar destination sitt eget rabarbermjöd. Med smak av lokal rabarber och honung från 15 egna bikupor kan man nu erbjuda ett halvtorrt mjöd med doft av honung och sommarblommor som passar lika bra till dessert som till förrätt.

Sigtunamjödet är ett halvtorrt mjöd gjord på hotellens egen honung och rabarber från trädgårdar i Sigtuna. Hotell Kristina är initiativtagare till idén tillsammans med producenten Mjödhamnen.

Läs pressmeddelandet här.

Biodlingsföretagarna
Biodling

Läs mer om biodling

Avtäckningskniv - Biredskap - Biodling
Avtäckningskniv är ett biredskap som används inom Läs mer
Biväxter - Vialer / Vialsläktet (Lathyrus spp.)
Nektarier är organ i blommorna där nektar vanligen Läs mer
Biväxter - Körsbär (Prunus)
Körsbär (Prunus) är ett släkte lövfällande buskar eller träd. I Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling