Sexkantig marksten passar bra i biodlarens trädgård med biväxter. WS & company har en form kallad “Honung” för den som vill gjuta egna trädgårdsplattor. www.wsochcompany.se

Sexkantig marksten passar bra i biodlarens trädgård med biväxter. WS & company har en form kallad “Honung” för den som vill gjuta egna trädgårdsplattor. www.wsochcompany.se
Professor Ingemar Fries nya bok Blommor och bin beskriver ett av naturens viktigaste samspel – det mellan blommande växter och pollinerande insekter. Förordet i boken är skrivet av Carl Otto Mattson. Läs mer på...
Bin försvinner mystiskt från landsbygden, med allvarliga konsekvenser för jordbruket. Men bipopulationen verkar blomstra i stadsmiljöer – och städerna behöver deras hjälp. Noah Wilson-Rich föreslår i denna...
I ett unikt rullande bryggeri tillverkar Johan Pihl ett mjöd som får dryckesexperter att dela ut toppbetyg. Varje mjöd har sin egen unika smak, ett fingeravtryck från den plats där bina hämtat honungen som det...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer