Mjukgörande, barnförbjuden och älskad. Idag är det honungens dag – något som P5-redaktionen såklart inte är sena med att uppmärksamma. Lyssna på en utbildande och mysig hyllning till livsmedlet.
Mjukgörande, barnförbjuden och älskad. Idag är det honungens dag – något som P5-redaktionen såklart inte är sena med att uppmärksamma. Lyssna på en utbildande och mysig hyllning till livsmedlet.
Många vänder sig till honungen när förkylningssymptomen tar vid. Men frågan är vad honung egentligen hjälper mot? Forskaren Tobias Olofsson reder ut. Lyssna hos SR. Red. anm. Innehållet i honungen beror på landskapet...
Mölska Bergslagen säljstartade 2015-06-01 hos Systembolaget. Mölska Bergslagen är en historisk brygd i modern tappning. Ett specialöl producerat och tappat av Mjödhamnen i samarbete med Grythyttan Brygghus. Tillverkad...
Den tyska konsumenttidskriften ÖKO-TEST har en betoning på ekologiska teman med provrapporter. Många tyska konsumenter baserar sina köpbeslut på provrapporternas resultat. Provningslaboratorierna hittade...
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
