Projektet började som ett initiativ av Naturskyddsföreningen för fem år sedan. I samarbete med Örkelljunga kommun har det gamla sandtaget nu blivit hemvist för hundratals sorters insekter. Läs mer hos SVT.

Projektet började som ett initiativ av Naturskyddsföreningen för fem år sedan. I samarbete med Örkelljunga kommun har det gamla sandtaget nu blivit hemvist för hundratals sorters insekter. Läs mer hos SVT.
Ny deltagare i årets skördefest är Kravodlaren Kersti Borgström. På hennes gård finns ekologiska hallon och bisamhällen. Många andra gårdar med lokalproducerad mat har öppet hus i helgen. Läs mer hos Avesta Tidning. Bli...
Mjöd är en av världens äldsta alkoholhaltiga drycker och görs genom fermentering av honung. I Londons stadsdel Peckham hittar man Londons enda mjödtillverkare, Gosnells of London. Gosnells har lyckats återskapa...
När bina försvann från Kvarnvretens koloniområde i Ulriksdal blev Karima Lindberg utan päronskörd i två år. Men snart kan Solna få nya bikupor, skriver Vi i Solna.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer