500 000 kronor ska skapa ängar i parkerna och hjälpa insekterna att spridas och överleva i Stockholm. – Vi vill bidra med biologisk mångfald i staden, säger Jonas Naddebo (C). Läs mer hos Mitt i.

500 000 kronor ska skapa ängar i parkerna och hjälpa insekterna att spridas och överleva i Stockholm. – Vi vill bidra med biologisk mångfald i staden, säger Jonas Naddebo (C). Läs mer hos Mitt i.
Som en av femton bifaddrar, testade Patrick Smith att vara biodlare för en säsong. Kuporna vid Kontorsvillan i Norra Djurgårdsstaden blev en mötesplats där han lärde sig en hel del om både bin och samhälle. Läs mer hos...
Mölska Eindrikke lanserades på Systembolaget 2016-11-01. En variant av gotlandsdrikke, som Mjödhamnen producerat ihop med Barlingbo Bryggeri. En sur och unik drikke-mölska av honung från brakved och backtimjan.
Birgitta Anderssons bisyssla blev till en ny karriär mitt i livet. Fem år och en yrkeshögskoleexamen senare försörjer hon sig i dag som honungsproducent. Nu uppmuntrar hon andra till att våga byta yrke. Lyssna på...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer