500 000 kronor ska skapa ängar i parkerna och hjälpa insekterna att spridas och överleva i Stockholm. – Vi vill bidra med biologisk mångfald i staden, säger Jonas Naddebo (C). Läs mer hos Mitt i.

500 000 kronor ska skapa ängar i parkerna och hjälpa insekterna att spridas och överleva i Stockholm. – Vi vill bidra med biologisk mångfald i staden, säger Jonas Naddebo (C). Läs mer hos Mitt i.
EU-domstolen bekräftar förbudet mot de bekämpningsmedel som tros bidra till massdöden av bin. Samtidigt ökar intresset för biodling bland finländare som vill slå två flugor i en smäll genom att producera tiotals kilo...
Inte bara människor klagar på sommaren 2017. Även bina verkar missnöjda. Enligt Kenth Gunnarsson blir honungsskörden bara hälften mot den normala i år, skriver Laholms Tidning. Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och...
Säsongens cirkel har nyligen startat med 13 deltagare.
Barometern OT (betalning/prenumeration krävs).
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer