Larmrapporterna har duggat tätt under våren. Världens insekter är på väg att utrotas. “Jag är mycket orolig, men i Norrbotten är läget inte lika allvarligt som i södra Europa”, säger LTU-professor Gunnar Jonsson. Läs mer hos NSD.

Larmrapporterna har duggat tätt under våren. Världens insekter är på väg att utrotas. “Jag är mycket orolig, men i Norrbotten är läget inte lika allvarligt som i södra Europa”, säger LTU-professor Gunnar Jonsson. Läs mer hos NSD.
Naturligt sött och hälsosamt för hela kroppen – från topp till tå. Här är några exempel på hur du kan njuta av honungen från blommornas nektar. Honung vid förkylning. Lös en tsk honung i ljummen mjölk. Väl...
På Åland får biodlarföreningen får hyra två områden i Grelsby på sammanlagt 3.000 kvadratmeter för att bygga en visningsanläggning.
Läs mer hos Ålands Radio.
Klimatförändringar, urbanisering och bostadsbrist är en svår ekvation. Kanske kan bin vara svaret.
Läs artikeln hos Fastighetsnytt.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer