Mjödhamnens nya mjöd Höst lanseras officiellt i samband med Stockholm Beer & Whiskey Festival och kan avsmakas under festivalhelgerna 25-27 september och 2-4 oktober.
Se samtliga av Mjödhamnens drycker som kan avsmakas på stockholmbeer.se.
Mjödhamnens nya mjöd Höst lanseras officiellt i samband med Stockholm Beer & Whiskey Festival och kan avsmakas under festivalhelgerna 25-27 september och 2-4 oktober.
Se samtliga av Mjödhamnens drycker som kan avsmakas på stockholmbeer.se.
Fackelblomster (Lythrum salicaria) är en bra biväxt som vild främst växer i södra och mellersta Sverige på fuktiga platser vid stränder, i diken, kring dammar och kärr. Fackelblomster är utmärkt som trädgårdsväxt att...
Utanför Sätila bor Nina Ferm nästgårds med sin svärfar, biodlaren Åke. Nu har hon tagit steget att våga satsa på att odla sina egna bin. Lyssna hos Sveriges Radio.
Alsikeskolans klass 8A deltar i Nobelmuseets elevprojekt Forskarhjälpen 2017. Tillsammans med biodlaren Helena van Loosdrecht samlar de in och färdigställer prover till forskare i Lund, skriver UNT.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer