Bikupor skulle göra den praktfulla Perennparken ännu finare. Det tycker en kvinna i Skärholmen, som fick idén när hon “avnjöt en skön stund” i parken. Läs mer hos Mitt i.

Bikupor skulle göra den praktfulla Perennparken ännu finare. Det tycker en kvinna i Skärholmen, som fick idén när hon “avnjöt en skön stund” i parken. Läs mer hos Mitt i.
Bara 10 grader i luften gör att bina i kuporna på Löfbergstaket fortfarande håller sig inne i sina kupor där det är 25 grader varmt. Så eleverna från Orrholmsskolan behövde inte vara oroliga att det skulle surra runt...
Harp Art Lab anordnar en ljudkonstfestival i Harplinge väderkvarn 4-6 juli 2014 på temat honungsbin. Konstnärer från hela världen har bjudits in för att tillsammans med Svenska konstnärer och lokala biodlare förvandla...
En av de råvaror som förfalskas mest i världen är honung. Därför vill svenska biodlare att ursprungsmärkningen ska skärpas, skriver Jordbruksaktuellt.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer