Schweiziska forskare har studerat hur pollinering och pollinatörer påverkas av det konstgjorda ljus som vi människor tänder när det blir mörkt. Läs mer och lyssna hos Sveriges Radio.

Schweiziska forskare har studerat hur pollinering och pollinatörer påverkas av det konstgjorda ljus som vi människor tänder när det blir mörkt. Läs mer och lyssna hos Sveriges Radio.
Från den 13 december ska flera nya regler för märkning av livsmedel börja tillämpas. För att underlätta för både företag och inspektörer har Livsmedelsverket tagit fram förslag till en vägledning, som ska hjälpa både...
Det har blivit populärt att odla bin i staden. Biodlaren får inte bara egen honung och välpollinerade växter utan gör också en insats för stadens ekosystem.
Läs artikeln hos Råd&Rön.
Föreläsare: Martin Nehmann, tysk biolog som varit yrkesverksam biodlare i Sverige i 20 år, som specialiserat sig på att sälja lokalt odlad sorthonung och sina paketbin. Tid och plats (samma kurs som ges vid två olika...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer