Intresset för biodling har ökat de senaste åren, och det går faktiskt att utbilda sig till biodlare. Yrkeshögskolan för biodling har en tvåårig utbildning på distans.

Intresset för biodling har ökat de senaste åren, och det går faktiskt att utbilda sig till biodlare. Yrkeshögskolan för biodling har en tvåårig utbildning på distans.
Just nu arbetar 2 miljoner inhyrda sommarjobbare i Kiviks Musteris odlingar. Bin som utför en avgörande insats för den kommande äppelskörden. Läs pressmeddelandet från Kiviks Musteri.
Söndagarna 26 juli och 30 augusti 2015. Kl 12.00 – 15.00. Gratis! Biodlaren Stefan Fehler, finns på plats vid bikuporna intill Fågelstigens start. Hör surret och om hur bina lever och hur deras bikupor fungerar. Läs mer...
Tusentals lediga enkelrum, söderläge och nybyggt. För att öka mångfalden i naturen placerar Södra ut 5 500 bihotell i medlemmarnas skogar och trädgårdar. Hotellen riktar sig till målgruppen solitärbin och man hoppas på...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer