Riktigt smarrig! Lång slingrande eftersmak som hela tiden utvecklas. Drick den långsamt, låt den ta sin tid, låt den utvecklas – för det gör den verkligen.
Välbalanserad testar Mjödhamnen Hörebacken, en mölska i imperial porter stil.
Riktigt smarrig! Lång slingrande eftersmak som hela tiden utvecklas. Drick den långsamt, låt den ta sin tid, låt den utvecklas – för det gör den verkligen.
Välbalanserad testar Mjödhamnen Hörebacken, en mölska i imperial porter stil.
En biodlare har fått tillstånd av att anlägga en odling på kommunal mark i Kallinge, skriver Sydöstran.
Männen står mitt i en bisvärm för att utvinna honung. De odlar ett helt samhälle som en hobby. Samtidigt gör deras bin naturen en tjänst.
Läs mer hos Helsingborgs Dagblad.
I dag importerar vi ca 60 % av det proteinfoder som används i Sverige. En betydligt större del skulle dock kunna produceras inom landet och åkerbönan är en viktig gröda för att kunna öka mängden inhemskt protein. Läs...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer