Det har varit en tuff sommar för bina med kallt och regnigt väder i framför allt juli vilket gjort det svårt för bina att hämta hem nektar till honungstillverkningen. Lyssna hos SR.

Det har varit en tuff sommar för bina med kallt och regnigt väder i framför allt juli vilket gjort det svårt för bina att hämta hem nektar till honungstillverkningen. Lyssna hos SR.
Senaste hyresgästen i Port of Gothenburg Logistics Park är en bikupa full med honungsbin. Lagom till sensommaren kommer de första burkarna honung kunna levereras till fastighetsägarna i logistikparken. Läs mer hos...
Bina tar sin näring från omgivningens växter och genom att få i sig honung som producerats i närheten får Reidun som en mini-dos vaccin mot sin allergi.
Läs mer hos Allers.
Den 20 maj firas den Internationella bidagen över stora delar av världen. Syftet är att uppmärksamma hur viktiga bin och andra vilda pollinatörer är för vår växtlighet och då också för allt annat liv på jorden. Läs...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer