Honungsforskarna Alejandra Vásquez och Tobias Olofsson i Gantofta har mycket på gång. Kanske stundar skördetid för deras upptäckter kring mjölksyrabakterier.
Du kanske också gillar
Biodling på hustak trendigt
På Göteborgs restauranger serveras egenslungad honung och kurserna i biodling blir snabbt fullsatta. Restaurang Upper House Dining har en biodling på Gothia Towers mittentorn. Läs artikeln hos GP. Bli biodlare Läs boken...
Trädgårdar kan rädda humlorna
Det är kris för många arter av humlor och bin. Det kan påverka skördarna av en stor del av den mat vi äter. Men trädgårdar och parker kan vara en del av räddningen för humlorna. Det tror en av världens främsta experter...
Björnlundas biguru – Bibristen en myt
Det talas och skrivs allt oftare om brist på bin och därav kris för lantbruk som är beroende av insekternas pollineringsexpertis. Men många uppgifter som förekommer i rapporteringen är rena myter, enligt biodlaren Dan...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
Följ oss
Sveriges populäraste sajt om biodling. Här finns allt du behöver veta för att bli en bättre biodlare.