Honung och biodling från förr i ny kunskapsbank

matkult.se

Honungsdricka från Värmland, mjöd från Blekinge och lös pepparkaka med honung från Ångermanland. Den söta honungen har varit eftertraktad i hela mänsklighetens historia. På 1800-talet användes den bland annat som sötningsmedel och till honungsdricka. På Matkult.se står Sveriges traditionella matkultur och hundraåriga recept på menyn. Det finns en hel del läsvärt om biodling och honung samlat under fliken Honung.

Biodlingsföretagarna
Biodling

Läs mer om biodling

Biväxter - Ros (Rosa spp.)
Ros
Ros (Rosa spp.) ger pollen till samlande Läs mer
Thomas apiculture
Thomas apiculture är en fransk biredskapsförsäljare. www.thomas-apiculture.com. Läs mer
Pollinering med honungsbin
Pollinering och honungsproduktion gör honungsbiet till ett Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling