Honung och biodling från förr i ny kunskapsbank

matkult.se

Honungsdricka från Värmland, mjöd från Blekinge och lös pepparkaka med honung från Ångermanland. Den söta honungen har varit eftertraktad i hela mänsklighetens historia. På 1800-talet användes den bland annat som sötningsmedel och till honungsdricka. På Matkult.se står Sveriges traditionella matkultur och hundraåriga recept på menyn. Det finns en hel del läsvärt om biodling och honung samlat under fliken Honung.

Biodling

Läs mer om biodling

Skötselkort för biodling
Skötselkort är ett dokument som biodlare använder för Läs mer
Skattning - Honungsskörd
Honungsramar eller honungsram kallas inom biodling de ramar där Läs mer
Skattning - Honungsskörd
Skattning eller honungsskörd kallas inom biodling när biodlare Läs mer
Honungsetiketter - Etiketter Honung - Tryck egna etiketter - Trycka etikett
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung.
Svensk honung

Nyhetsinlägg om biodling

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: