Vilken typ av pollen gillar bin allra mest? Det är en av frågorna som högstadieeleverna på Casa Montessori nu ska försöka ta reda på tillsammans med pollenforskaren Natuschka Lee, skriver Partille Tidning.

Vilken typ av pollen gillar bin allra mest? Det är en av frågorna som högstadieeleverna på Casa Montessori nu ska försöka ta reda på tillsammans med pollenforskaren Natuschka Lee, skriver Partille Tidning.
På grund av det kalla vädret under våren och sommaren så har honungsskörden i landet minskat avsevärt. Det är ungefär drygt en tredjedel av den normala mängden svensk honung som producerats i år. Anneli Andersson från...
Vill du få inspiration till din biodling? Vill du träffa andra trevliga biodlare? Följ med på studieresa för biodlare till Skåne. Bland besöken ingår biodlingsföretag med olika inriktningar och flera företag med...
Trenden är tydlig. Allt fler biodlare väljer att själva framställa sin honung och sälja den lokalt. Honungsgården från Lund är ett exempel.
Läs artikeln hos Sydsvenskan.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer