Medan vi rullar igång hösten med arbete, hämta-lämnastress och rutiner går invånarna i stadens bisamhällen in i viloläge. Och för biodlarna på Eggeby gård är det dags att ta hand om säsongens honungsskörd, skriver SpångaDirekt.

Medan vi rullar igång hösten med arbete, hämta-lämnastress och rutiner går invånarna i stadens bisamhällen in i viloläge. Och för biodlarna på Eggeby gård är det dags att ta hand om säsongens honungsskörd, skriver SpångaDirekt.
Det är inte bara Skellefteås kulturliv som nu tar plats i Skellefteås nya kulturhus Sara. Uppe på taket surrar ett gäng som gör sig redo att börja producera sötsaker. Se klippet hos SVT.
Under matfestivalen i Stockholm i sommar ska Sveriges mest nyskapande matproducent utses. En av finalisterna är ett Rimboföretaget Trädgårdshonung, skriver Norrtelje Tidning. Läs även pressmeddelandet från Menigo.
Ett svärmade bisamhälle ställer till huvudbry för biodlarna. Svärmen smet i går kväll då den skulle fångas in och vid fjortontiden i dag hittades den på Ålandsbankens vägg. Yngve Påvall, ordförande i Ålands...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer