Medan vi rullar igång hösten med arbete, hämta-lämnastress och rutiner går invånarna i stadens bisamhällen in i viloläge. Och för biodlarna på Eggeby gård är det dags att ta hand om säsongens honungsskörd, skriver SpångaDirekt.
Du kanske också gillar
Studiebesök ekologisk biodling i Värmland
Keiko Schönberg kommer att berätta om sin ekologiska biodling och beskriva sin honungs– och vaxhantering på Kattens bigårdar i södra Värmland. Det görs även besök hos LPs Biodling och Öxnevåls gård. Mer info och...
Mjöd – Branden på Orten
Branden på Orten är ett mjöd gjort av enorma mängder honung samt lite lokala äpplen. Finns i begränsad upplaga hos Systembolaget.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Biodling i forntida Egypten
Professor Gene Kritsky, Mount St Josephs University, är entomolog, men hans senaste bok är en historisk titt på biodling i forntida Egypten. Professor Kritsky diskuterar honung, bivax, bikupor och hieroglyfer i en...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.