På Sundby bigård kommer kommer Huddingeortens Biodlareförening bedriva kurs så att biodlare skall kunna bli självförsörjande med drottningar. Kursen startar i mitten av maj och kursledare är biodlaren Hans Samland. Läs mer hos HBF.

På Sundby bigård kommer kommer Huddingeortens Biodlareförening bedriva kurs så att biodlare skall kunna bli självförsörjande med drottningar. Kursen startar i mitten av maj och kursledare är biodlaren Hans Samland. Läs mer hos HBF.
En god pollinering gynnar skörden för lantbrukare, och bina behöver blommor för att kunna producera honung. I Rynninge, som ligger mellan Fellingsbro och Frövi, har lantbrukaren Göran Pettersson och biodlaren Inger...
Åsa Romson säger nej till glyfosat/Roundup, ett ogräsmedel som Världsorganisationen WHO har kopplat till cancer. Medlet funnet i brittiskt bröd, tyskt öl och i urinen hos befolkningen i 18 länder i Europa. Hur påverkar...
Bin syns i allt fler bostadskvarter runt om i Söderort. Och de privata odlingarna påverkar mer än man tror. På senare tid har Kerstin Björkmans grannar plötsligt fått mer frukt på träden. Läs artikeln hos Stockholm...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer