I sommar är det dags för invigning av Birum, en bigård som Falkenberg-Ätradalens biodlarförening har byggt upp för att sprida kunskap om de små pollinerarna som är så livsviktiga för vårt ekosystem. Syftet är att locka fler att bli biodlare.

I sommar är det dags för invigning av Birum, en bigård som Falkenberg-Ätradalens biodlarförening har byggt upp för att sprida kunskap om de små pollinerarna som är så livsviktiga för vårt ekosystem. Syftet är att locka fler att bli biodlare.
I Tyskland har biodling blivit ett yrke och en hobby som lockar allt fler kvinnor. På bara några år har antalet kvinnor vid bikuporna mångdubblats, skriver Yle.
”Hoppas att vi ser drottningen”. Biodlaren Tuija har med sig barnbarnet Liam idag, och trots att han bara är sju år gammal är han redan tuffare än Vi i Väsbys reporter, när han med van hand pekar ut drönare och arbetare...
Stockholms Läns Biodlardistrikt bjuder in medlemmar till medlemskväll den 26 november 2019, kl 18:00-20:00 med Johann Lang. Johann berättar om sin upplevelse av biodling, pollinering, honung, biprodukter och som lärare...
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer