“Jag såg tydligt märkena efter klorna”. Under sina tjugofem år som biodlare har Göran Sundström inte fått påhälsning av björn förrän nu.

“Jag såg tydligt märkena efter klorna”. Under sina tjugofem år som biodlare har Göran Sundström inte fått påhälsning av björn förrän nu.
Antal företag som sysslar med lokal livsmedelsförädling ökar när fler konsumenter efterfrågar närodlade och ursprungsmärkta varor. Det visar de senaste siffrorna från Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Den vanligaste...
Det är en märklig upplevelse att äta grön honung. Det luktar som honung men smakar som godis. Förklaringen är ännu märkligare: bina har försett sig av utlagt vildsvinsfoder i form av gröna gelégrodor. Läs ledaren...
Vid 16 vårrapsfält i Skåne, Blekinge och Halland studerar forskare just nu hur neonikotinoider påverkar humlor och bin.
Läs nyheten på Atl.nu och Aftonbladet.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer