Bin är förutsättningen för att många av våra växter ska pollineras. Ett hundratal nya bikupor i Landskrona kan bli verklighet inom tre år. Läs mer hos HD.

Bin är förutsättningen för att många av våra växter ska pollineras. Ett hundratal nya bikupor i Landskrona kan bli verklighet inom tre år. Läs mer hos HD.
Regeringen har beslutat att SLUs bilaboratorium skall fungera som referenslaboratorium för bihälsa i Sverige. Beslutet grundas på att SLU haft uppgiften att diagnosticera bisjukdomar i Sverige sedan 1950-talet och...
APIFORM säger sig göra biodling tillgänglig för alla genom att skapa världens första bikupa för personer med funktionshinder och personer i rullstol. Ingen bra information om bikupornas utformning finns tillgänglig i...
De förenades i sitt starka intresse för bin och bi-produkter. Nu går de samman och lanserar Apiterapeutiska produkter på den svenska marknaden – Hälsa från Honungsgården. Läs pressmeddelandet och besök mässan Allt...
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer