Många västsvenska hyresgäster har tiotusentals bin som närmsta grannar. Anna Jakobsson Olsson sköter tolv bikupor åt halländska hyresvärdar, och vet hur man får umgänget att funka som bäst. Läs mer hos Hem&Hyra.

Många västsvenska hyresgäster har tiotusentals bin som närmsta grannar. Anna Jakobsson Olsson sköter tolv bikupor åt halländska hyresvärdar, och vet hur man får umgänget att funka som bäst. Läs mer hos Hem&Hyra.
Mannen från Halland lurade besökarna på Blocket att han sålde allt ifrån båtmotorer till – en honungsslunga. Nu åtalas han för att ha blåst 27 personer på totalt 164 000 kronor. Läs mer hos GT. Bli biodlare Läs boken...
En studie som tidigare inte visade några effekter av neonikotinoider på humlor i jordbrukslandskap återanalyseras och visar nu negativa effekter.
Läs artikeln hos PeerJ.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Nu finns föreläsningar av de internationella experterna på bihälsa, Dr Mark Goodwin och Randy Oliver.
Se videos hos Svensk Bihälsa.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer