Kocken Sébastien Boudet berättar att grunden i nougat är honung, och berättar även lite om sorthonung.
Du kanske också gillar
De hyr ut bin för att värna miljön
Biodlarintresset ökar i länet. Det har tre kamrater i Järfälla tagit fasta på – nu hyr de ut bikupor. Trion vill föröka bina, viktiga inte minst för vår mat. Läs mer hos Lokaltidningen Mitt i. Bli biodlare Läs boken Bin...
Upprörda känslor om klippta blommor
Ett rutinarbete som Finspångs Tekniska utför ett par gånger om året har den här gången väckt debatt på Facebook, skriver nt.se.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Svensk biodling – Förslag till riksdagsbeslut
Förslag till riksdagsbeslut, Motion 2018/19:2805 av Sten Bergheden och Cecilie Tenfjord Toftby (M) Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att se över lagar och regelverk i syfte att öka...
- Biodling
- Bli biodlare
- Biodlingskalender
- Filmer om biodling
- Bisamhälle
- Praktisk biodling
- Biredskap
- Bikupa
- Kuptillbehör
- Honungshantering
- Vaxhantering
- Bihälsa
- Hitta lokala biodlare
- Biodlingsreportage
- Nyheter
- Länkar
- Ordlista för biodling
- Bok om biodling
- Blommor & bin
- Säljmaterial
- Allt om honung
Det senaste
ALLT OM BIODLING
Sveriges bästa sajt om biodling. Här finns all nödvändig information och inspiration för att du ska kunna utvecklas som biodlare. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.