Yrkeshögskolan för biodling bedrev tidigare en distansutbildning för den som ville bli professionell biodlare och driva eget företag. Obs! Denna verksamhet har upphört.

Yrkeshögskolan för biodling bedrev tidigare en distansutbildning för den som ville bli professionell biodlare och driva eget företag. Obs! Denna verksamhet har upphört.
Den 7 juli 2018 firades After raps hos Wizpings Biodling AB. Text och foto Johann Lang Vi började med ”After raps” för 4-5 år sedan. Först var det bara för dom anställda. Men det har växt lite med åren. I år...
Varje vår håller Bihålans Biprodukter ett Öppet Hus i Hölö, Södermanland. Evenemanget är en del av Tumbaortens Biodlareförenings kursverksamhet och Freddy Duwe’s Öppna Hus som vid övriga tillfällen hålls i...
Ove Friblad från Bihålans Biprodukter visar en bigård vid fält med raps. Ove berättar om vad man ska tänka på när man har rapsdrag på sina bisamhällen. Läs mer om Bihålans Biprodukter på bihålan.se.
Sverges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges trevligaste sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer