Årets varma sommar har påverkat binas produktion av honung på ett positivt sätt, jämfört med förra årets bisäsong. Erik Heedman är biodlare i Luleå biodlareförening och han är hoppfull över resultatet.

Årets varma sommar har påverkat binas produktion av honung på ett positivt sätt, jämfört med förra årets bisäsong. Erik Heedman är biodlare i Luleå biodlareförening och han är hoppfull över resultatet.
Naturprodukten honung blir allt populärare, i en tid när vi är noga med våra råvaror. Monica och Christer Ledel för honungen ”från blom till gom” vid Lustgården utanför Halmstad. Läs mer hos Göterborgs-Posten. Bli...
Biodlare från Blekinge förser forskare på Lunds Universitet med bin. Forskarna vill hitta ett alternativ till penicillin – och råda bot på den multiresistenta bakterien. Läs mer hos SVT. Bli biodlare Läs boken Bin till...
På elevens val biodling varvas teori med praktik när eleverna lär sig att sköta ett bisamhälle.
Läs mer hos Hagalidskolan.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer