Innehavare av serveringstillstånd kan nu köpa alla fyra årstider på 375-ml flaska, direkt av Mjödhamnen eller genom deras samarbetspartners Juvinum Wine Beer & Spirits och Skelderwikens Brygghus.

Innehavare av serveringstillstånd kan nu köpa alla fyra årstider på 375-ml flaska, direkt av Mjödhamnen eller genom deras samarbetspartners Juvinum Wine Beer & Spirits och Skelderwikens Brygghus.
Bisjukdomen amerikansk yngelröta har hittats i bisamhällen i Almby församling i Örebro. Alla bisamhällen inom en radie av 3 km ska kontrolleras. Om du har bin i området, kontakta din bitillsynsman. Läs mer hos...
Lars Nolberger, ordförande i Mariestads biodlarförening, reser till Vitryssland för att berätta om svensk biodling.
Läs mer hos Mariestads-tidningen.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Han var känd över hela Sverige. I helgen klämdes han till döds av en truck. Nu tar familjen över företaget, skriver Höglandsnytt.
Bli biodlare Läs boken Bin till nytta och nöje
Sverges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
Bin till nytta och nöje är den uppskattade studie- och inspirationsboken för nya biodlare. Boken ger teoretiska kunskaper varvade med praktiska råd. Allt du behöver veta om bin, biodling, honung och pollinering. Läs mer.
I boken Honung har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Information om honungens egenskaper och hur du använder den på bästa sätt. Fakta om sorthonung och biprodukter som bivax, bipollen, propolis, bigift och drottninggelé. Tips för hälsa och skönhet. Läs mer.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om biodling. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM BIODLING™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer